Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider αποκαλύπτει πως σύντομα θα δούμε νέα trailers για τη σειρά Silent Hill

*
Οι φήμες για το μέλλον της σειράς Silent Hill συνεχίζονται και λέγεται ότι θα αποκαλυφθούν νέες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τον horror game leaker Dusk Golem αναμένονται νέα trailers που θα παρουσιάζουν την πρόοδο των Silent Hill 2 Remake, Townfall και Ascension.

"Δεν γνωρίζω την ακριβή ημερομηνία για τα πάντα", αναφέρει σε μήνυμά του στο κανάλι του The Snitch στο Discord, "θα πω όμως ότι υπάρχει ένα νέο trailer των SH2R, Townhall & Ascension που είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί".


Ακόμα, ο Golem υποστηρίζει ότι οι ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν πριν το Summer Gaming Fest, το SH2R δείχνει υπέροχο από καλλιτεχνικής άποψης, το Townfall είναι πολύ ενδιαφέρον και το Ascension έχει υπέροχα γραφικά. Όσο για φημολογούμενο The Short Message/ Sakura ο leaker λέει ότι δεν είναι βέβαιος σχετικά με το αν η ανάπτυξή του συνεχίζεται.

\
Update: DuskGolem thinks we will probably have three trailers soon
by u/dvrsd in silenthill
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*